Összefoglaló leírás

"G1" villa-épületünk a "G" tipusú villánk egy módosítása, melynek terveit a nagyobb terek és a természetközelebbi érzés iránti igény szerint alkottak meg tervezőink.
Az épület a bejárati oldalról egy nagy méretű, 2 szint magas üveg függöny falat kapott, mely jobb oldalt L alakban folytatódik a lépcsőház falának vonalában. A bejárati ajtó a 2 szint magas, galériás előtérbe nyílik, mely a mellette elhelyezkedő lépcsőházzal egy légteret alkot. Az ezen két helységbe való, az üvegfalnak köszönhető beláthatóságot az épület falainak meghosszabbításaként 2 pengefallal igyekeztünk megakadályozni. A falakkal közrefogott előkert pedig biztosítja a szabad, természetközeli érzést.
A konyha-nappali-étkező rész akárcsak a többi épületünknél, itt is a déli oldalról teljes hosszában nagyméretű üvegfelületet, illetve kertkapcsolatot kapott, nyugati oldalról pedig egy eltakart, védett konyhakertet álmodtunk meg, mely nyári időszakban a konyha megnagyobbításaként is alkalmazható. A kandalló látványelemként a tér közepén, a nappali és étkező helyiség között kapott helyet. Ezzel a megoldással még mindig egy nagy légtérnek láthatjuk és érezhetjük a központi teret, azonban a szomszédos helységek így mégsem zavarják meg egymást a funkciójukban;
A földszinten a keleti oldalon egy nagy méretű master hálószoba található még a vele egybeszervezett gardrób és fürdő részleggel, valamint a bejárat mellett egy külön toalet helység is helyet kapott a szinten.

Az emeleten lévő helységek a lenti előtérrel és a lépcsővel egy légterű galériás közlekedőn keresztül közelíthetők meg. A szinten két gyerekszoba a hozzájuk tartozó saját fürdő és egy egy közös gardrób helységgel, illetve egy master hálószoba található a vele egybeszervezett gardrób fürdőhelységgel.

Az emeleten is megjelenik a szabad érzet vezérelve. A master hálószoba és a mellette található fürdő különlegessége, hogy a szobák nyugati oldali erkélyén kiskertet, virágágyást treveztünk, melynek beültetésével földszinti kerkapcsolatos érzetet keltünk. Az erkély felülről nyitott, külső oldalára pedig valamilyen zárt vagy rácsos megoldást képzeltünk.
A szinten valamennyi szoba rendelkezik teraszkapcsolattal a déli oldalról.

További részleteket kérek!